Menu
EUR

Accu-Volkswagen-ID4

Accu voor Volkswagen ID4 kopen! Alle soorten en maten uit voorraad leverbaar.
- Calcium accu's
- EFB accu's
- AGM accu's

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Over Volkswagen ID4

De Volkswagen ID.4 is een volledig elektrische SUV met een indrukwekkend vermogen van 201 pk en een bereik van 520 kilometer op een volle lading. De auto maakt gebruik van een 77 kWh batterij die snel opgeladen kan worden via snelladers en thuisladers. De ID.4 is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals een digitaal cockpitdisplay, spraakgestuurd infotainmentsysteem en verschillende rijhulpsystemen. Het voertuig heeft een ruim interieur met comfortabele zitplaatsen voor vijf personen en een royale bagageruimte. De Volkswagen ID.4 combineert kracht, efficiëntie en moderne snufjes in een stijlvolle en milieuvriendelijke verpakking.

Advies

Helaas komt het nog vaak voor dat mensen de verkeerde accu kiezen, waardoor we altijd adviseren een expert er naar te laten kijken. Op die manier kunt u beschadiging van uw Volkswagen voorkomen. Bij twijfel vragen we u ons de volgende informatie op te sturen:

  • Een foto van de bovenkant met de zichtbare + en -
  • Eventuele nummers op de accu
  • De afmeting van uw accu (lxbxh)
  • Uw kenteken.

Op die manier kunnen wij u geheel gratis een advies geven over uw Volkswagen accu. De informatie kunt u eenvoudig versturen via WhatsApp (073-6445734) of via de mail ([email protected]). Ook is het mogelijk om met uw accu langs te komen in onze winkel. 

Belangrijk!

Zorg ervoor dat dezelfde technologie wordt gebruikt wanneer je de accu vervangt, dus AGM moet worden vervangen door AGM en EFB door EFB. Het niet naleven van deze richtlijnen kan resulteren in schade aan de accu en aan het voertuig zelf.

Waarschuwing: De onderstaande gegevens kunnen afwijken. Voor het juiste resultaat is het belangrijk om ook het model en het bouwjaar van uw voertuig te controleren.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen