De Varta Silver Dynamic AGM accu wordt aanbevolen voor voertuigen met een Start-Stop systeem en een hoog stroomverbruik. De beste keuze onder zware omstandigheden.

De Varta D52 is een 12 volt 60 ah accu van het type AGM Silver Dynamic. Deze accu wordt aanbevolen voor voertuigen met een hoog stroomverbruik en voor Start-Stop systemen.
De Varta E39 is een 12 volt 70 ah accu van het type AGM Silver Dynamic. Deze accu wordt aanbevolen voor voertuigen met een hoog stroomverbruik en voor Start-Stop systemen.
De Varta F21 is een 12 volt 80 ah accu van het type AGM Silver Dynamic. Deze accu wordt aanbevolen voor voertuigen met een hoog stroomverbruik en voor Start-Stop systemen.
De Varta G14 is een 12 volt 95 ah accu van het type AGM Silver Dynamic. Deze accu wordt aanbevolen voor voertuigen met een hoog stroomverbruik en voor Start-Stop systemen.
De Varta H15 is een 12 volt 105 ah accu van het type AGM Silver Dynamic. Deze accu wordt aanbevolen voor voertuigen met een hoog stroomverbruik en voor Start-Stop systemen.