Menu
EUR

Accu-Renault-Aranka

Accu voor Renault Aranka kopen! Alle soorten en maten uit voorraad leverbaar.
- Calcium accu's
- EFB accu's
- AGM accu's

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Over Renault Aranka

De Renault Arkana is een elegante en sportieve SUV-coupé, geïntroduceerd in 2019. Hij combineert de robuustheid van een SUV met de slanke lijnen van een coupé, wat resulteert in een opvallend en modern ontwerp. Het ruime en luxueuze interieur biedt geavanceerde technologieën, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Met efficiënte motoren, waaronder hybride opties, levert de Arkana zowel krachtige prestaties als brandstofefficiëntie. Zijn verhoogde rijhoogte en comfortabele rijervaring maken hem geschikt voor diverse rijomstandigheden. De Renault Arkana is een ideale keuze voor wie op zoek is naar stijl, innovatie en veelzijdigheid in een unieke SUV-coupé.

Advies

Helaas komt het nog vaak voor dat mensen de verkeerde accu kiezen, waardoor we altijd adviseren een expert er naar te laten kijken. Op die manier kunt u beschadiging van uw Renault voorkomen. Bij twijfel vragen we u ons de volgende informatie op te sturen:

  • Een foto van de bovenkant met de zichtbare + en -
  • Eventuele nummers op de accu
  • De afmeting van uw accu (lxbxh)
  • Uw kenteken.

Op die manier kunnen wij u geheel gratis een advies geven over uw Renaults accu. De informatie kunt u eenvoudig versturen via WhatsApp (073-6445734) of via de mail ([email protected]). Ook is het mogelijk om met uw accu langs te komen in onze winkel. 

Belangrijk!

Zorg ervoor dat dezelfde technologie wordt gebruikt wanneer je de accu vervangt, dus AGM moet worden vervangen door AGM en EFB door EFB. Het niet naleven van deze richtlijnen kan resulteren in schade aan de accu en aan het voertuig zelf.

Waarschuwing: De onderstaande gegevens kunnen afwijken. Voor het juiste resultaat is het belangrijk om ook het model en het bouwjaar van uw voertuig te controleren.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen