Menu
EUR
I.v.m. vakantie op maandag gesloten !

GEL

Hier vind u alle GEL accu's voor rolstoel, scootmobiel of elektrische scooter. Uit voorraad leverbaar vandaag besteld de volgende werkdag in huis. Vragen? app, mail of bel voor meer info.

4 Producten
Toon:
278 x 175 x 190 mm
Dynac Gel accu 12 volt 60 ah GB60
Dynac
Gel accu 12 volt 60 ah GB60
€250,95 €207,40
 
353 x 175 x 190 mm
Dynac Gel accu 12 volt 80 ah GB80
Dynac
Gel accu 12 volt 80 ah GB80
€275,95 €228,06
 
330 x 171 x 210 / 236 mm
Dynac Gel accu 12 volt 85 ah GB85
Dynac
Gel accu 12 volt 85 ah GB85
€292,95 €242,11
 
286 x 269 x 230 mm
Dynac Gel accu 12 volt 110 ah GB110
Dynac
Gel accu 12 volt 110 ah GB110
€407,95 €337,15
 
Toon 1 - 4 van 4

Zoekhulp rolstoel - scootmobiel accu's
Hoe ga ik om met mijn scootmobiel accu's

Scootmobiel accu’s & rolstoel accu’s

Is uw scootmobiel accu of elektrische rolstoel accu toe aan vervanging? Hier vindt u de GEL-accu's voor rolstoel of elektrische scootmobiel. De accu’s zijn uit voorraad leverbaar en direct na uw bestelling de volgende werkdag in huis. Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste accu? Mail ([email protected]) of app (073-6445734 bedrijfs WhatsApp) dan foto's en afmetingen van de huidige accu's en een paar foto's van de acculader en wij zoeken het voor u uit.

Dynac

Deze rubriek bevat GEL accu’s van het merk Dynac (Landport). Alle type gel accu's in deze rubriek zijn voorzien van ronde accupolen. Deze accu's zijn vergelijkbaar met onder andere Greensaver, Cellpower, Sonnenschein Dryfit, Move, MK, Fiamm, Victron, PDQ, Yuasa, Exide.

GEL accu’s

Er zijn meerdere soorten accu’s die geschikt zijn voor een elektrische rolstoel of scootmobiel, hier vindt u de gel accu's met ronde accupolen. GEL accu's zijn gasdicht, zeer betrouwbaar, hebben een zeer geringe zelfontlading, direct gebruiksklaar, lekvrij en kunnen ook op de zijkant gemonteerd worden. GEL-accu's zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze multifunctioneel inzetbaar zijn zoals voor elektrische rolstoel, scootmobiel, elektrische scooters, golfkarren maar ook voor caravan, camper of boot. Zorg ervoor dat u wel een geschikte acculader heeft voor de GEL-accu's (Vaak is de originele lader die bij het apparaat wordt geleverd geschikt). Bij accupakketten is het verstandig om deze compleet te vervangen, zorg er ook voor dat ze dezelfde spanning hebben.

Accu scootmobiel vervangen

Kunt u niet meer ver rijden omdat de accu's snel leeg zijn? Dan is het waarschijnlijk dat uw scootmobiel-accu's aan vervanging toe zijn. Bij het vervangen van uw scootmobiel-accu's is het belangrijk dat u rekening houdt met het volgende: Wanneer u een scootmobiel accu wilt plaatsen met een hogere capaciteit dan voorheen, dan heeft u ook een sterkere acculader nodig. Plaats nooit zomaar andere of grotere accu’s, laat het altijd door ons controleren of dat kan. Vervang altijd het complete accupakket, anders ontstaat er onbalans. Er zijn diverse maten scootmobiel-accu's, het is daarom belangrijk dat u zeker weet dat de buitenmaten van de accu passen in de accubak van de scooter. Het ampère-uur (Ah) getal op de accu bepaalt de capaciteit/grootte. Hoe groter het Ah-getal van de accu, hoe verder u kunt rijden. Dit staat los van de snelheid. Een scootmobiel heeft altijd 2 accu’s van 12 volt nodig. Heeft u twee nieuwe accu’s nodig, bekijk dan ook onze scootmobiel accu sets! Heeft u hulp nodig met het vervangen van uw scootmobiel accu? Mail of app dan enkele foto’s en afmetingen van uw huidige accu’s en een paar foto’s van de acculader en wij zoeken het voor u uit. Telefonisch contact met ons opnemen kan natuurlijk ook, we helpen u graag verder!

Scootmobiel accu’s kopen

Bij Accu Service Holland is het zowel mogelijk om uw accu online te bestellen als hem in de winkel op te halen. Alle accu’s zijn uit voorraad leverbaar en wij kunnen alles verzenden ongeacht het gewicht, voor slechts € 7,50 per bestelling. Wanneer u het online voor half 4 besteld, wordt het de volgende werkdag bezorgd. Alle prijzen zijn inclusief btw. Als u de accu's langere tijd niet gebruikt dan 1 keer per maand opladen met de originele lader.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen