Bezorging / Track & Trace

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een factuur per e-mail en nemen wij de bestelling in behandeling. Als 's avonds de planning is gemaakt bij de vervoerder ontvangt u een e-mail (± 21.00 uur) met daarin de geplande stoptijd van de chauffeur. Onder normale omstandigheden kunnen wij 1 uur eerder of 1 uur later zijn dan aangegeven. Houdt u er wel rekening mee dat het slechts een tijdsindicatie is. Wij zijn tenslotte ook afhankelijk van het weer en verkeer.

Mocht de chauffeur er niet zijn geweest op het aangegeven tijdvak dan kunt u altijd en op iedere werkdag bellen tussen 9.00 en 17.30 uur naar 073-6445734. Wij nemen dan contact op met de vervoerder om te kijken waar de chauffeur is op dat moment en zullen u dan op de hoogte brengen.
                                                                                                                                                                         

Onze producten worden niet met de gewone post verstuurd (Zware, grote dozen & accu's i.v.m. gevaarlijke stoffen accuzuur), daarom worden ze door onze eigen vervoerder bezorgd op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Zorg ervoor dat er altijd iemand thuis is op de dag van bezorging.

Op zaterdag, zondag en feestdagen wordt er niet bezorgd door onze vervoerder. 
(Let op: tijdens de feestdagen kan uw bestelling dus mogelijk later komen dan normaal)
Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 15:30 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende werkdag bij u wordt bezorgd. Bij alle artikelen op de site staat vermeld wat de levertijd is.

Bezorgdagen accu's:

Besteld vóór 15.30 uur op Dag van bezorging (NL)
- Maandag - Dinsdag
- Dinsdag - Woensdag
- Woensdag - Donderdag
- Donderdag - Vrijdag
- Vrijdag - Maandag
- Zaterdag - Dinsdag
- Zondag - Dinsdag

 

Bezorgdagen Pakketpost (motor accu's & accessoires):

Besteld vóór 15.30 uur op Dag van bezorging (NL)
- Maandag - Dinsdag
- Dinsdag - Woensdag
- Woensdag - Donderdag
- Donderdag - Vrijdag
- Vrijdag - Zaterdag
- Zaterdag - Dinsdag
- Zondag - Dinsdag

 

Pakketverzendingen worden bijna altijd de volgende werkdag geleverd maar door omstandigheden kan GLS er soms 1 dag langer over doen, hier hebben wij geen grip op. U krijgt natuurlijk altijd een e-mailbericht (± 21.00 uur) met dag en tijdsindicatie van de bezorging.

Wij kunnen alles verzenden voor € 7,50 per bestelling ongeacht het gewicht ! Onze producten worden niet met de gewone post verstuurd i.v.m. gewicht, omvang en bij accu's i.v.m. gevaarlijke stoffen (accuzuur). Dus kunt u niet thuis zijn op de dag van bezorging, regel iets met de buren of iets anders zodat wij de bestelling wel kunnen afleveren. Het is nu eenmaal geen envelop die we in de brievenbus kunnen doen of op een Post NL / AH afhaalpunt kunnen afgeven, dat gaat helaas niet. 
Dus bent u niet thuis regel dan iets (bijvoorbeeld bij de buren) zodat wij het wel kunnen afleveren. 
Bij rembours moet er wel altijd iemand aanwezig zijn om de chauffeur te betalen. Als er niemand thuis is en de chauffeur moet een 2e keer terug komen rekent deze € 15,00 wat contant aan de chauffeur moet worden voldaan. 

Heeft u toch per ongeluk een verkeerd product of accu besteld, bel ons dan meteen dan kan deze mits ongebruikt, met hele verpakking en niet aangesloten geruild worden. Wij geven dan opdracht aan onze vervoerder om het op te halen of om te ruilen. Terugsturen kost helaas wel € 25,00 per accu inclusief b.t.w. en na ontvangst van het product, uw IBAN bankrekeningnummer en onze beoordeling wordt het geld netjes terugbetaald. Als de verpakking helemaal kapot is kunnen wij het product niet retour nemen.

Mocht er dan toch nog iets fout gaan, bel ons dan direct 073-6445734. Wij doen ons uiterste best om alles goed te laten verlopen zodat de klant tevreden kan zijn. Let op ! Het versturen van onze producten is kostbaar omdat het niet met de gewone post kan maar apart vervoerd moet worden, dit gebeurt door onze eigen vervoerder die garant staat voor kwaliteit. Retourzendingen gaan daarom ook altijd via onze vervoerder. 

Verzendkosten:
NEDERLAND:
-Accu's op het vaste land € 7,50 per bestelling.
-Accu's naar de Waddeneilanden € 29,50 per bestelling.
-Batterijen verzendkosten € 3,95 per bestelling.

BELGIË:
-Accu's verzendkosten € 25,00 per bestelling.
-Batterijen verzendkosten € 9,00 per bestelling.
Omdat wij lid zijn van Bebat in België voldoen wij de aangifte plicht bij Bebat voor onze Belgische klanten.


Betaalkosten:
-Bij afhalen kunt u pinnen of contant betalen.
-Online betaald u altijd op een veilige manier.
-Rembours kosten (betalen bij ontvangst aan de chauffeur) € 15,-- 

Accu Service Holland
Rondenwaard 7
5236 WD 's-Hertogenbosch (Empel)
[email protected]
073-6445734

Bankrekening 1163.85.758 Rabobank  
BIC : RABONL2U
IBAN : NL56 RABO 0116 3857 58
K.V.K. 17189374
B.T.W. nummer NL816920850 B01
Accu Service Holland is een onderdeel van B. Smetsers Beheer B.V.