Menu
EUR

Auto accu Ultra Silver

Nieuwe accu kopen en hulp nodig bij het zoeken naar de juiste autoaccu?
Stuur enkele foto's en afmetingen van de huidige accu en wij zoeken het voor u uit.
WhatsApp 073-6445734 of mail naar [email protected]

4 Producten
Toon:
208 x 174 x 174 mm
Dynac Auto accu 12 volt 50 ah ULTRA 30% meer power
242 x 174 x 174 mm
Dynac Auto accu 12 volt 60 ah ULTRA 30% meer power
276 x 175 x 190 mm
Dynac Auto accu 12 volt 74 ah ULTRA 30% meer power
351 x 174 x 189 mm
Dynac Auto accu 12 volt 110 ah ULTRA 30% meer power
Toon 1 - 4 van 4

Auto accu’s

In deze rubriek vind je onderhoudsvrije ULTRA Silver accu's voor het starten van elke Auto, Bus, Camper enz. Voor elke benzine, diesel of gas voertuig een passende accu. De ULTRA Silver is ook een gesloten onderhoudsvrije calcium accu met een zilver legering waardoor deze sterker is en 30% meer kracht heeft. Wij helpen u graag in de winkel, via de mail ([email protected]), app (bedrijfsWhatsApp 073-6445734) of telefoon (073-6445734) naar het zoeken van de juiste accu. Wij hebben altijd een vervangende accu mocht de accu van uw voertuig aan vervanging toe zijn.

Dynac

Dynac (Landport) heeft een heel ruim assortiment startaccu's van: onderhoudsvrije calcium accu's , EFB start-stop accu's, AGM start-stop accu's, 6 volt classic accu's tot en met Auxiliary (AUX) back-up accu's voor personenauto's en bedrijfswagens. 

Start accu’s

Er zijn meerdere soorten startaccu's, de gewone onderhoudsvrije startaccu met accuzuur, EFB en AGM accu's. Voertuigen met start-stop systemen of veel elektronica zijn voorzien van een EFB of AGM accu. De ULTRA Silver is ook een gesloten onderhoudsvrije calcium accu met een zilver legering waardoor deze sterker is en 30% meer kracht heeft.

Startaccu (auto, bus, camper) vervangen

Merkt u dat de auto moeizaam start of start deze helemaal niet meer, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe startaccu. Plaats nooit zomaar een andere of grotere accu, laat het altijd door ons controleren. Er zijn diverse soorten start accu's (lood, EFB en AGM), en het is daarom belangrijk dat u zeker weet dat de afmetingen en de accu soort de juiste zijn. Ons advies is dan ook om altijd een gelijkwaardige accu terug te plaatsen. Het ampère-uur (Ah) getal op de accu bepaalt de capaciteit/grootte. Heeft u een nieuwe accu nodig, en heeft u hulp nodig met het zoeken naar de juiste accu? Mail of app dan enkele foto’s en afmetingen van uw huidige accu en het kenteken en wij zoeken het voor u uit. Telefonisch contact met ons opnemen kan natuurlijk ook, we helpen u graag verder!

Start accu’s kopen

Bij Accu Service Holland is het zowel mogelijk om uw accu online te bestellen als hem in de winkel op te halen. Alle accu’s zijn uit voorraad leverbaar en wij kunnen alles verzenden ongeacht het gewicht, voor slechts € 7,50 per bestelling. Wanneer u het online voor half 4 besteld, wordt het de volgende werkdag bezorgd. Alle prijzen zijn inclusief btw. Als u de accu's langere tijd niet gebruikt dan 1 keer per maand opladen met een acculader.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen