Menu
EUR
I.v.m. vakantie op maandag gesloten !

Odyssey deep cycle AGM accu's

Odyssey AGM motor accu's hebben een startvermogen dat 2 - 3 keer hoger is dan bij een normale accu. Ook hebben ze een langere levensduur dan andere accu's en daarom mag gezegd worden dat dit een van de beste motoraccu's is die er zijn.

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

In deze rubriek vind u de AGM van Odyssey. Dit is een van de beste AGM accu's die er zijn en voldoen aan de steeds hoger wordende energie behoefte bij bijvoorbeeld boten, campers en caravans. Met de Odyssey kan met gemak gestart worden maar functioneert net zo goed als deep cycle huishoudaccu / boordaccu. Met een startvermogen wat 2x zo hoog is als bij een gewone accu en een levensduur die 3x zo lang (400 cycli bij 80% ontlading) is als bij een normale accu heeft u met de Odyssey het beste wat te krijgen is. Als u de accu langere tijd niet gebruikt dan 1 keer per maand opladen of aan de druppel lader. Vandaag Online besteld (levertijd 4-6 werkdag) binnen enkele werkdagen in huis. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen