Menu
EUR

Energieopslag voor thuis

Accu Service Holland heeft verschillende energie opslagsystemen voor woningen. We hebben modulaire die naar eigen wens uit te bereiden zijn en vaste 1 en 3 fase systemen van 10 kWh.

In deze rubriek vindt u energie opslagsystemen voor woningen. We hebben modulaire die naar eigen wens uit te bereiden zijn en vaste 1 en 3 fase systemen van 10 kWh. Van alle energie die je opwekt met zonnepanelen gebruik je zelf maar 30%, de rest lever je terug en wordt momenteel nog gesaldeerd. Wanneer de saldering komt te vervallen zal je rendement dus maar 30% zijn. Door gebruik te gaan maken van een energieopslagsysteem kun je overdag de energie opslaan en op een later moment gaan gebruiken (bijvoorbeeld in de avond). Hiermee verhoog je het rendement naar ongeveer 70% en in sommige gevallen zelfs nog iets meer. Wij hebben meerdere systemen in ons assortiment en op voorraad. Wij beschikken over een showroom waar alle energieopslagsystemen werkend te zien zijn van 500 tot 2400 watt draagbare stroomgenerators en 3,6 tot 80 kilowatt energieopslag voor huis of bedrijf.

Alle prijzen zijn INCLUSIEF btw.

3 Producten
Toon:
Toon 1 - 3 van 3
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen