Menu
EUR

Zonnepaneel accu's

Bent u op zoek naar een thuisaccu voor uw zonnepanelen? Accu Service Holland heeft verschillende energie opslagsystemen voor woningen.

4 Producten
Toon:
Toon 1 - 4 van 4

Hoe werkt het?

Zodra u een thuisaccu koopt voor uw zonnepanelen, kunt u energie en dus elektriciteit opslaan die u door de zonnepanelen ontvangt. Dat werkt zo: de stroom van uw zonnepanelen wordt via een regelaar naar uw elektrische apparaten gestuurd die stroom nodig hebben. Zodra er stroom overblijft, wordt deze opgeslagen in de thuisaccu. Wanneer de zonnepanelen geen stroom kunnen opwekken door gebrek aan zon, dan kan een thuisaccu stroom leveren die eerder was opgeslagen. Wanneer de thuisaccu leeg is, gaat u weer over naar de stroom van het elektriciteitsnet.

Waarom een thuisaccu?

Van alle energie die je opwekt met zonnepanelen gebruik je zelf maar 30%, de rest lever je terug en wordt momenteel nog gesaldeerd. Wanneer de saldering komt te vervallen zal je rendement dus maar 30% zijn. Door gebruik te gaan maken van een energieopslagsysteem kun je overdag de energie opslaan en op een later moment gaan gebruiken (bijvoorbeeld in de avond). Hiermee verhoog je het rendement naar ongeveer 70% en in sommige gevallen zelfs nog iets meer. Dankzij een opslagsysteem ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en een stroombron in het geval van (tijdelijke) nood.

Lithium thuisbatterij

Al onze accu’s zijn voorzien van Lithium ijzerfosfaat batterijen. Het voordeel van deze accu’s is dat ze erg betrouwbaar en veilig zijn. Daarnaast kunnen bijna alle thuisbatterijen worden uitgebreid naar een hogere opslag. Kijk per product welke opslag het beste past bij uw wensen. Neem voor vragen contact met ons op.

Inclusief installatie

Het installeren van een thuisaccu voor zonnepanelen is vaak complexer dan gedacht. Daarom zijn al onze prijzen inclusief installatie. Op die manier weten we beide zeker dat de thuisaccu correct wordt geplaatst en dat het u zo min mogelijk moeite kost. Daarnaast geven wij ook altijd persoonlijk advies welke thuisaccu het meest geschikt is voor u. Voor meer informatie, kunt u bij ons vragen naar de voorwaarden. Installatie is altijd op afspraak.

Zonnepaneel accu kopen?

Twijfelt u of een zonnepaneel accu voor uw huis of organisatie geschikt is? Wij helpen u graag verder! Wij hebben meerdere zonnepaneel accu's in ons assortiment en op voorraad. Daarnaast beschikken wij over een showroom waar alle energieopslagsystemen werkend te zien zijn van 500 tot 2000 watt draagbare stroomgeneratoren en 5 tot 80 kilowatt energieopslag voor huis of bedrijf.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen